Победители олимпиады

Кушкё шкул ачисем - чи пултаруллисем?

Кашни =улах районта предмет олимпиадисене ирттересси йёлана к.н.? 2009-2010-м.ш =улта ирттерн. олимпиада п.т.млет.в.сем тёрёх кё=алхи =ул пир.н шкул районта 1-м.ш вырёна тухма пултарч.? Кунта паллах в.рентекенсен тата в.ренекенсен т\пи пит. пысёк? Хальхи вёхётра олимпиадёсен 3-м.ш тапхёр. пырать? Унта хутшёнма тив.=л. пулнё ачасем пир.н шкултан та пур? Вырёс литературипе 11-м.ш класра в.ренекен Света Зайцева республикёри шкул ачисем хушшинче 4-м.ш вырёна тухма пултарч.? (В.рентекен. Портнова М? В?) +ак эрнере вара ним.= ч.лхипе 11 класс ачисем хушшинче ирттерн. ёмёртура 10-м.ш класра вёренекен Александр Портнов  т.п хуламёртан 3-м.ш вырён йышёнса килме пултарч.? Кун пек =ит.н\ Сашён 1-м.ш хут =е= мар?  2007-2008 в.рен\ =ул.нче – 2: 2008-2009 в.рен\ =ул.нче – 2 вырёна 10-м.ш классем хушшинче тухма пултарч.? (В.рентекен. Елисеева Г?Ю?)  Хальхи вёхётра тата 4 в.ренекен технологипе иртекен олимпиадёна кайма хат.рлене==.? Ёнё=у в.сене?

А? Портнова