Кĕрешỹçĕсем Кушкăра

+улсеренех районта тата республикёра ир.кл. майпа к.решессипе т.рл. ёмёртусем йышлён ирте==.Акё 2011-м.ш =улхи нарёс уйёх.н 26-м.ш.нче те республика шай.нчи 7-м.ш у=ё турнира ирттерме Кушкёри п.т.м.шле п.л\ паракан вётам шкула Шупашкар хулинчен, Патёръел, Красноармейски, Елч.к район.сенчен килн. атлетсем пу=тарёнч.=?

Тупёшу пит. =ив.ч иртр.? Турнира 1999-2000 =улсенче =уралнё к.реш\=.сем, 27, 30, 33, 36 килограмлё ви=есенче вёй ви=р.=. Чи =ёмёл ви=ере  А. Лапшин (Кармал)-п.ррем.ш, К. Арланов (Патёрьел) тата А. Шаков (Аслё Елч.к) икк.м.шпе ви==.м.ш вырёнсене йышёнма пултарч.=. Ытти ви=есенчи =.нтер\=.сем% 30 килограмм%1? Д. Романов (Красноармейски)?2? А. Баринов (Кушкё)?3? А. Исаев (Красноармейски)?33 килограмм%1? Д. Степанов (Красноармейски) 2? Д. Дергунов (Кушкё)3? А. Блинов (Кушкё)? 36 килограмм%1?Л. Зайцев (Кушкё)?2?Р. Пыркин (Кушкё)?3? А. Иванов (Патёръел)? 1996-1998 =улхи =амрёк атлетсем кавир =инче =акён пек результатсем кётартр.=% 38 килограмм - 1?А. Исаев (Красноармейски)?2?Д. Антонов (Кушкё)?3?Ю. Архипов (Кармал)? 42 килограммлё ви=ере Михайлов Н? : Степанов М?(Красноармейски): Захаров Н?(Кармал) призерсен йышне к.рейр.=?

1993-1995 =улсенче =уралнё атлетсем йывёртарах ви=есенче вёй ви=р.=%50 килограмм%1? Э?Адюков (Аслё Елч.к)?2? Г?Иванов (Кушкё)?3? Д?Печков (Аслё Елч.к)?54 килограмм%1? Ф?Махмадалиев (Красноармейски)?2? А?Мальков (Аслё Елч.к)?3? Г?Зайцев (Кушкё)? 58 килограмм%1? А?Сеприханов (Патёрьел)?

2? Д?Угодин (Шупашкар)?3? Р?Галимов (Кушкё)? 63 килограмм%1? Э?Дергунов (Кушкё)2? Г?Обручков (Аслё Елч.к)?3? А? Шаков (Аслё Елч.к)?

Чи йывёр ви=ере (74 килограмм) Г?Жуков (Кушкё) =.нтерч.: К?Захаров (Кармал) тата И?Федотов (Патёрьел) призлё вырёнсене йышёнч.=?

Аслисем хушшинчи тупёшура Кушкё каччисене% Галошев Дениса: Бакин Андрея: Баскаков Бориса =итекенни пулмар.?

Спортсменсене Чёваш Республикин Патшалёх Канаш.н депутач., И? Н? Ульянов яч.лл. Чёваш патшалёх университеч.н проректор. Олег Николаевич Викторов:  Олимп вёййисенче хёвёрт утассипе пёхёр медале тив.=н. Владимир Андреев тата район администрации.н пу=лёх.н п.ррем.ш =ум. -  в.рент\пе =амрёксен политикин пай.н ерт\=и Леонард Васильевич Левый ёмёртёва хутшённё =амрёк спортсменсене пысёк =ит.н\сем тума: ёнё=у сунса салам сёмах.сем калар.=?

К.реш\ре мала тухнё =амрёк спортсменсене хаклё призсем: грамотёсемпе медальсем парса чысланё?